Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen amcanın elini öpmek

Rüyada ölen amcanın elini öpmek

Rüyada ölen amcanın elini öpmek uğranılan zararın telafi edileceğine, işi ile gündeme geleceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada amca eli öpmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada amcamın elini öpmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcanın elini öpmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok hayırlı insan olunacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcasının elini öpmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada amca elini öpmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments