Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca elini öpmek

Rüyada amca elini öpmek

Rüyada amca elini öpmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, başarılarının artacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sohbetinin bozulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada amcamın elini öpmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcasının elini öpmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcanın elini öpmek düzeninin bozulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Rüyada amca elini öpmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada amca eli öpmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments