Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada amcasının elini öpmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, böylece hayatından memnun olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek rakiplerini mağlup edeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amcanın elini öpmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kazancının günden güne arttıracağına işaret eder.

Rüyada amca elini öpmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada amca eli öpmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada amcamın elini öpmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iyi konumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments