Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca kızını öpmek

Rüyada amca kızını öpmek

Rüyada amca kızını öpmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok yükseleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işarettir.

Rüyada amca kızını öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Rüyada amca kızını öpmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcaoğlu öpmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada amcamın elini öpmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş amcayı öpmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek yüksek mevkilere getirileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amca oğlunu öpmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine işarettir.

Rüyada amca elini öpmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok başarılı olunacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments