Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük yeşil elma görmek

Rüyada çürük yeşil elma görmek

Rüyada çürük yeşil elma görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çürük yeşil elma gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada çürük yeşil elma görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada içi çürük elma görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, tamamen içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada çürük elma toplamak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada çürük elma görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük elma almak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük elma soymak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments