Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük elma görmek

Rüyada çürük elma görmek

Rüyada çürük elma görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük elma gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Rüyada çürük elma soymak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada çürük elma görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi çürük elma görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret eder.

Rüyada çürük yeşil elma görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kurtuluşu bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çirkin bir iş yapmaya işaret eder.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çürük elma almak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine inanılır.

Rüyada çürük elma toplamak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments