Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük elma almak

Rüyada çürük elma almak

Rüyada çürük elma almak işinde profesyonel kimse olacağına, hastalıklarının biteceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada çürük elma almak gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada çürük elma yediğini görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada içi çürük elma görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, anne babaya müjde verileceğine delalettir.

Rüyada çürük elma görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek seyahatlere katılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük elma soymak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çürük elma toplamak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çürük elma görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük elma almak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments