Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çürük elma görmek

Rüyada yeşil çürük elma görmek

Rüyada yeşil çürük elma görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çürük elma gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Rüyada yeşil çürük elma görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çürük yeşil elma görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüyada çürük elma görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük elma almak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük elma yediğini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, işsizin iş bulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada çürük elma toplamak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret eder.

Rüyada çürük elma soymak hayatın keyifli bir hale geleceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments