Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük elma soymak

Rüyada çürük elma soymak

Rüyada çürük elma soymak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük elma soymak gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada çürük elma soymak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada elma soyduğunu görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birinin elma soyduğunu görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada elma soymak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elma soymak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada elma kabuğu soymak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada çürük elma toplamak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çürük elma yediğini görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments