Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı çürük elma görmek

Rüyada kırmızı çürük elma görmek

Rüyada kırmızı çürük elma görmek yaşamdan istediklerini alacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çıkmaza düşeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı çürük elma gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hakkını savunamayacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük elma yediğini görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada içi çürük elma görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada çürük elma görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada çürük yeşil elma görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük elma almak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada çürük elma soymak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments