Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük elma toplamak

Rüyada çürük elma toplamak

Rüyada çürük elma toplamak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun sohbetler edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük elma toplamak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Rüyada çürük elma toplamak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada yeşil çürük elma görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada çürük elma görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, beddua ve ah alacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına inanılır.

Rüyada çürük elma yediğini görmek yetkili bir göreve atanacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada çürük elma soymak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada çürük yeşil elma görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işarettir.

Rüyada çürük elma almak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments