Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi çürük elma görmek

Rüyada içi çürük elma görmek

Rüyada içi çürük elma görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı haberler getireceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi çürük elma gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada içi çürük elma görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük elma almak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada çürük elma görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, borçlanıp, hasta olacağına yorulur.

Rüyada çürük elma toplamak çok iyi bir duruma geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çürük elma soymak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Rüyada çürük yeşil elma görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada çürük elma yediğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments