Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük kuru soğan görmek

Rüyada çürük kuru soğan görmek

Rüyada çürük kuru soğan görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sıkılacağı bir haber almaya, zor zamanların böylece geride kalacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Rüyada çürük kuru soğan gördüyseniz:

  • Devam eden işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

Rüyada çürük kuru soğan görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada çürük soğan görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalettir.

Rüyada kuru soğan yemek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan temizlemek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada birinden kuru soğan almak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kuru soğan görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, emellere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kuru soğan görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments