Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan görmek

Rüyada kuru soğan görmek

Rüyada kuru soğan görmek imkânlarının azalacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuru soğan gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru soğan soymak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan koklamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çok kuru soğan görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan ısırmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek yeni bir semte taşınılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işsiz kalmaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments