Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan yemek

Rüyada kuru soğan yemek

Rüyada kuru soğan yemek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuru soğan yemek gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada kuru soğan yemek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan kabuğu görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan ekmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments