Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan temizlemek

Rüyada kuru soğan temizlemek

Rüyada kuru soğan temizlemek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, üzüntülü haberler alacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru soğan temizlemek gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada kuru soğan temizlemek her zaman çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işaret eder.

Rüyada kuru soğan vermek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kuru soğan görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kuru soğan almak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan ekmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments