Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük soğan görmek

Rüyada çürük soğan görmek

Rüyada çürük soğan görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada çürük soğan gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Rüyada çürük kuru soğan görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada çürük soğan görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne çürüğü rengi görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin çürük olduğunu görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada diş çürüğü görmek nimetin çoğalacağına, kazancının iki kat artacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük dişi elinde görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük mantar toplamak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments