Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru beyaz soğan görmek

Rüyada kuru beyaz soğan görmek

Rüyada kuru beyaz soğan görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru beyaz soğan gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine, her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada birinden kuru soğan almak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birine kuru soğan görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan vermek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada kuru soğan soymak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet eder.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, adını işiyle duyuracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan kesmek çarelere kavuşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments