Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kuru soğan almak

Rüyada birinden kuru soğan almak

Rüyada birinden kuru soğan almak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, zor günlerin biteceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kuru soğan almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Rüyada kuru soğan rendelemek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan vermek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek çok sağlıklı olunacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan görmek emellere ulaşılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan satın almak zengin olunacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada birine kuru soğan görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments