Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kuru soğan görmek

Rüyada çok kuru soğan görmek

Rüyada çok kuru soğan görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, unvan sahibi olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kuru soğan gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek korkularından kurtulacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çok kuru soğan görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kişinin güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan koklamak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yerinde saymayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada kuru soğan temizlemek en yüksek makamlara oturacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada çürük kuru soğan görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments