Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük elma yediğini görmek

Rüyada çürük elma yediğini görmek

Rüyada çürük elma yediğini görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük elma yediğini gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada çürük elma yediğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret eder.

Rüyada içi çürük elma görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük elma soymak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük elma toplamak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada çürük elma almak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, dertlerden kurtulmaya, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük yeşil elma görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments