Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcamın elini öpmek

Rüyada amcamın elini öpmek

Rüyada amcamın elini öpmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, daima secde ve şükür edeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada amcamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada amca eli öpmek şansının kendisinden yana olacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, büyük takdir toplanacağına rivayet eder.

Rüyada amcasının elini öpmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amca elini öpmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada amcamın elini öpmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet eder.

Rüyada amcanın elini öpmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments