Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcaoğlu öpmek

Rüyada amcaoğlu öpmek

Rüyada amcaoğlu öpmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, arabasını ve toprağının olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine inanılır.

Rüyada amcaoğlu öpmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada amcayı öpmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, isteklerinize kavuşacağınıza rivayet eder.

Rüyada amca öpmek sorunlarını çözeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, onların önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada amca oğlunu öpmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalettir.

Rüyada amcasının elini öpmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca elini öpmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Rüyada amcaoğlu öpmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments