Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş amcayı öpmek

Rüyada ölmüş amcayı öpmek

Rüyada ölmüş amcayı öpmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hayırlı yollara gireceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş amcayı öpmek gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine işaret eder.

Rüyada amca öpmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada amcanın elini öpmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yalan söyleyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Rüyada amca kızını öpmek günahkar olacağı işlere gireceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcayı öpmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada amcamın elini öpmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca eli öpmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments