Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ruhunun şifa bulacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada hanımı dövmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işaret eder.

Rüyada hanımına sarılmak geleceğinin de çok parlak olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, şan şöhret kazanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada hanımı görmek güven kaybı yaşanacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını boşamak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını hasta görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments