Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını hasta görmek

Rüyada hanımını hasta görmek

Rüyada hanımını hasta görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını hasta gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada hanımını hasta görmek kudreti ve cesareti bulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımı görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet eder.

Rüyada hanımının öldüğünü görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada hanımını aldatmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını zina ederken görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımı hamile görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımıyla kavga etmek hükmünün geçmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını öldürmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments