Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek başarı elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımla tartışmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, işlerini düzene sokacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada hanımını hamile görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada hoca hanım görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, umutsuzluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayı hanımını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret eder.

Rüyada patronun hanımını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments