Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımı dövmek

Rüyada hanımı dövmek

Rüyada hanımı dövmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada hanımı dövmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Rüyada hanımını dövmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Rüyada hanımı dövmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Rüyada kardeşin hanımını görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abinin hanımını görmek acılarını dindireceğine, yükünün azalacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş hanımını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada hanımını hasta görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını ölmüş görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımla kavga etmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments