Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının hanımını görmek

Rüyada arkadaşının hanımını görmek

Rüyada arkadaşının hanımını görmek atılan adımların zarar getireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yeni bir işe gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ruhunun dinleneceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının hanımını gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Rüyada arkadaşın hanımını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölen hanımını görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Rüyada hanımını tokatlamak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada amcasının hanımını görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada hanımının öldüğünü görmek çaresiz hallere düşeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına delalettir.

Rüyada hanımıyla tartışmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada hanım görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments