Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımı görmek

Rüyada hanımı görmek

Rüyada hanımı görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, zor durumda bırakacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kafasının rahat edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada hanımı gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Rüyada hanımıyla tartışmak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, mali olarak küçüleceğine inanılır.

Rüyada hanımı görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada hanımını aldatmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada dayımın hanımını görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalettir.

Rüyada kendi hanımını görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını zina ederken görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına inanılır.

Rüyada komşunun hanımını görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments