Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımına sarılmak

Rüyada hanımına sarılmak

Rüyada hanımına sarılmak oldukça büyük başarılara, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, iyi ruh halinin bozulacağına işarettir.

Rüyada hanımına sarılmak gördüyseniz:

  • Planlarda bazı değişiklikler olabilir.

Rüyada hanımına sarılmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada hanımla konuşmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek dedikodu edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dayı hanımı görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada hanımı görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek dertlerinin dermanını bulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada hanımını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments