Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, endişelerinden kurtulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, parasını dikkatli harcayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin elini sıkmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın elini sıkmak kazancının günden güne artacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan elini sıkmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada düşmanının elini sıkmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak umutlarının boşa çıkmayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments