Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elini sıkmak

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak önemli kişi haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıkmak takdir edileceğine, moralinin düzeleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin elini sıkmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Rüyada elini sıkmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elini sıkmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments