Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek

Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek

Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanı öpmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının eve geldiğini görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada iran cumhurbaşkanını görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments