Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan elini sıkmak

Rüyada başbakan elini sıkmak

Rüyada başbakan elini sıkmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada başbakan elini sıkmak gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada başbakanın elini sıkmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan elini sıkmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet eder.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin elini sıkmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elini sıkmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments