Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması mümkündür.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek tartışmaların sonlandırılacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek eksik olan yanının tamamlayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı öpmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanın öldüğünü görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı cenazesi görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments