Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın elini sıkmak

Rüyada başbakanın elini sıkmak

Rüyada başbakanın elini sıkmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, layık olduklarına sahip olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıkmak gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Rüyada başbakanın elini sıkmak helal ekmek yiyeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan elini sıkmak iyilik ve güzellik bulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yol kat edeceğine işarettir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini sıkmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının elini sıkmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada ölünün elini sıkmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak süzüleceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak şansın önünün kesileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments