Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin elini sıkmak

Rüyada erkeğin elini sıkmak

Rüyada erkeğin elini sıkmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin elini sıkmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin elini sıkmak üzüntülerini bölüşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini sıkmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kendisiyle övüneceğine, hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Rüyada ölünün elini sıkmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak işlerin günden güne bozulacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada başbakan elini sıkmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanının elini sıkmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sevilen bir dostun geleceğine, işlerinin düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments