Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bol dua edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalettir.

Rüyada seçilmiş kişi olmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada milletvekili seçilmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhtar seçilmek geçimi zorluklarla kazanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada başkan seçilmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir yere seçilmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada seçildiğini görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments