Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçilmiş kişi olmak

Rüyada seçilmiş kişi olmak

Rüyada seçilmiş kişi olmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok büyük adımlar atacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada seçilmiş kişi olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalettir.

Rüyada seçilmiş kişi olmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanı seçilmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada milletvekili seçilmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkan seçilmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhtar seçilmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada takıma seçilmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, başarılarının katlanacağına delalettir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments