Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçildiğini görmek

Rüyada seçildiğini görmek

Rüyada seçildiğini görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, diplomalı kimse olacağına, gözyaşının dineceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada seçildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada seçilmiş olmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalet eder.

Rüyada güzel seçilmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkanı seçilmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir yere seçilmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni işler alacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkan seçilmek koyu muhabbette kalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada seçildiğini görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet eder.

Rüyada takıma seçilmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret etmektedir.

Rüyada seçilmiş kişi olmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments