Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere seçilmek

Rüyada bir yere seçilmek

Rüyada bir yere seçilmek adım atarken çok zorlanacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere seçilmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bir yere seçilmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret eder.

Rüyada muhtar seçilmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada seçilmiş kişi olmak mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada güzel seçilmek büyük bir özgüven kazanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalet eder.

Rüyada başkan seçilmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada bir göreve seçilmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments