Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhtar seçilmek

Rüyada muhtar seçilmek

Rüyada muhtar seçilmek varlık içinde yaşayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işarettir.

Rüyada muhtar seçilmek gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada muhtar seçilmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhtara gitmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada köy muhtarını görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işaret eder.

Rüyada köyün muhtarını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köy muhtarı görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada muhtar görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, yanlış kararlar vereceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada mahalle muhtarını görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Rüyada eski muhtar görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments