Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada seçilmiş kişi olmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada başkan seçilmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada takıma seçilmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada bir göreve seçilmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada milletvekili seçilmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seçilmiş olmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, şansın yüzüne güleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments