Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milletvekili seçilmek

Rüyada milletvekili seçilmek

Rüyada milletvekili seçilmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işarettir.

Rüyada milletvekili seçilmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Rüyada milletvekili seçilmek canının sıkılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada milletvekili adayı olmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine inanılır.

Rüyada milletvekili görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yani babasına benzeyeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada milletvekili konuşmak onun yolundan ayrılmayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments