Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkan seçilmek

Rüyada başkan seçilmek

Rüyada başkan seçilmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başkan seçilmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada başkan seçilmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanı seçilmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işarettir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel seçilmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Rüyada seçildiğini görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada muhtar seçilmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada takıma seçilmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulur.

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek sorunlarının günden güne artacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments