Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi hanımıyla evlenmek

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Yıldızlar iş hayatınızı olumlu bir şekilde etkiliyor.

Rüyada hanımıyla evlenmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek hayatının başarılarla dolacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet eder.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, iyi halini yitireceğine, araba alınacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet eder.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments