Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını hamile görmek

Rüyada hanımını hamile görmek

Rüyada hanımını hamile görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, planların boşa gideceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada hanımını hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada hanımı hamile görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek rahat bir hayatı olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını hamile görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, huzurunu kaybedeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını sakallı görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını kesmek darlık çektiği günlerini unutacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başbakan hanımı görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sağlığının bozulmayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada komşunun hanımını görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada hanımı görmek sürekli bağırıp çağıracağına, çalıştığı yerde amir olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments