Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun hanımını görmek

Rüyada patronun hanımını görmek

Rüyada patronun hanımını görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada patronun hanımını gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada patron hanımı görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronun hanımını görmek ruhsal korkularından da arınacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada hanımını sakallı görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada hanımına kızmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, eskisinden de iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoca hanım görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hanımıyla evlenmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek verimin ve bereketin geleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, bol nimete kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments