Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı hanımını görmek

Rüyada dayı hanımını görmek

Rüyada dayı hanımını görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada dayı hanımını gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Rüyada dayı hanımını görmek başarılı olacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayımın hanımını görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dayı hanımı görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, beklenen mirasın alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada hanımını sakallı görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kesesinin dolacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını kıskanmak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada hanımından ayrılmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments